lauantai 19. tammikuuta 2013

nuhaa pukkaa..

Mooi kaikki :) !
Mulla on nyt jääny tää kirjottaminen vähän vähemmäälle ja pyydän sitä anteeks ! Tää meiä tietokone ei oo ollu täsä lähi-aikoina oikein mielellää yhteistyössä mun kanssa. Elikkä tän pitkän tauon jälkee saattaa tulla nyt vähän pidempi postaus :)

Alotetaa tosta joulusta vaikka.. Meiä joulu meni rauhallisesti :) Mun suku on tosi pieni, joten jouluna meitä on vaa minä, äiti, eno ja mummi :) Mua ärsyttää tooosi paljon, ko kaikilla muilla on iso porukka koossa ja meillä on vaa pari.. Mut sille ei voi oikein mitäää. Kummitäti ei koskaa perheineen oo ollu meillä. Jos sitte lahjoihin.. :D Sain lahjaks luomivärejä paljoon, kynsilakkoja, 2 meikkipussia, 2 peiliä, huivin, hajuveden, 2 lahjakorttii ginaan ja h&m.. En nyt oikee muista muita.. Paitsi mummilta sain suklaata ja tuhkimo pyyhkeen xd <3.. Ja sitte tää huulikoru oli mun joulu lahja kanssa :) !

Muutama päivä aaton jälkee Tinja tuli meille viikoksi :) Ei oikee tehty mitää.. Käytiin kaupoilla joka päivä ja oltii Lauran kanssa :) Ostin muutamia paitoja, farkut ja legginsit. Sitte ostin ensimmäise hameen mun kaappiin ! Oon ylpee mun ostoksesta ! No sitte yhtenä päivänä ei keksitty mitää tekemistä, nii lähettii IKEAA:n syömään jäätelöä ja hodareita :D 

Uutenavuotena oltii Lauran kanssa. Ei keksitty oikein mitää tekemistä sillonkaa. Conny soitti ja pyys meiät niille. Lähettii sitte Connyn ja sen kaverin Aten luo Jakomäkeen. Oltii siellä joku puol tuntii, ko bussit ei ois enää sitte oikein kulkenu ja ei oltais päästy poiis sieltä :D Mentii Arabianrantaan kattomaan raketteja :) Siellä on todella kaunista, ko on merenranta ja sieltä näkyy Viikin, Arabian, Oulunkylän ja keskustan raketit ! Mulla ei oo nyt ollenkaa kuvia, koska saan sen järkkärin ens kuussa vasta ja mun oma kamera on rikki s: Ja seuraavana päivänä lähettii sitte Tinjalle :) 

Tinjalla vietin sitte seuraavan viikon. Siellä me pelattii vaa kaikki päivät bo:ta ♥ Yhtenä päivänä pelattii 9h putkeen :D Alotettiin 22:00 ja lopetettiin 06:00 :D Pikkasen väsy paino jo. Ko sulki silmät, nii zombiet vaa vilisi silmissä :) Yhtenä päivänä käytii zumbassa ! Oli muuten kivaa :) Kannattaa kokeilla, suosittelen. Me oltii sitä 1½h putkeen, nii oli vähän raskasta :)

Sieltä tullessa en oo oikein mitää ihmeellistä tehny tai ainakaa mitää mainitsemisen arvosta :) Laitan tähä loppuu jotai kuvia, mitä Tinja latas sen kamerasta koneelle ! 
Kävin kampaajallakin viime kuussa, niin tuossa näätte uudet hiukset :) Mitä pidätte? :) Ja nyt oon sitte tullu kipeeks.. Mulla on flunssa ! Nenä vuotaa kokoajan ja limaa kurkku täynnä. En tykkää yhtään :( Oon kyllä kunnon koululainen, ko sairastan vain viikonloppuisin ;)

Hyvää viikonloppua kaikille ! :)
♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !