maanantai 13. tammikuuta 2014

- Happy New Year 2014 !

Moi ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE vähän myöhässä :-)!

Oon ollu vähä laiska tän blogin suhteen.. Itte en jaksa kirjottaa, mutta muitten blogeja jaksan vaikka kuinka lukea.. :-D Ehkä pitäs ottaa itteensä niskasta kiinni ja panostaa tähän :-)
En jaksa nyt kauheita stooreja kirjotella, mut parit kuvat saatte ja hiema tekstiä ;-)

Mistähä alottaisin.. Joulu meni ihan rauhallisissa merkeissä, mummi ja eno tuli käymään :-) Käytiin haudoil, syötii, avattiin lahjat ja oltiin vaan. 26 päivä lähdin Tinjalle Vilppulaan. Siellä sitte vietin loppu vuoden ja uuden vuoden :-) Syötiin hyvin, ammuttiin raketteja, laulettiin SingStaria ja naurettiin :-) Oli kyllä kivaa !Tein uudenvuoden lupauksen, ekaa kertaa aion pitää siit kiinni :-D Päätin, et lisään urheilua, syön säännöllisemmin ja mietin mitä syön :-) Nyt oon tehny sellai, et ku tekee mieli syödä jotai hyvää, niin otan riisikakkui tai hapankorppuu :-D Katotaa miten käy, onnea mulle siis !!

Joo... Kuvia piti olla enemmän, mutta jostain ihmeen syystä tää kone ei löydä niitä minkään sivun kautta... Ehkä sitte seuraavaan :) Sitte piti kysyä, että haluatteko sellasen postauksen, missä laitan kuvina ja tekstinä viime vuoden kohokohdat :)?

♥:lla camilla

4 kommenttia:

 1. Sulle on haaste mun blogissa! http://herranenronja.blogspot.fi/2014/05/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon, käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 3. haastan sinut!
  http://ink-owl.blogspot.ch/2014/06/yksitoista.html

  VastaaPoista

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !