maanantai 16. heinäkuuta 2012

tsih

Heei (:

Nyt ollaan sitte täällä viipurissa :) matka meni hyvin, rajalla mua ja äitii vähä jännitti :D suomen puolella, ko oltii, niin sekoiltii hetki ja tullimies nauro meil :D äiti sanos, et "me ollaa tääl ensimmäistä kertaa" tullimies vastaa "juu,sen huomaa" :D vähänkö hävetti... venäjän rajalla sitte tullinainen katto mua tosi tuimalla ilmeellä, ko menin näyttäää passia ja ottamaaan hyväksynnän :p menin hiema paniikkii, ko ei hän puhunu mitää muuta, ko venäjää.. päästii sitte venäjän puolelle, nii satoi kaatamalla vettä... :( äiti siinä sitte sanoki, että suomen puolella heitettiin vielä läppää, mutta venäjän puolella oltiin iha totisena o: ajettii sitte sellasta mettätietä varmaa 60km ja sit oltii viipurissa. Talot on aika huono kuntoisia ja likaisen näköisiä.. Liikenne on aivan sekaista, autot menee iha minne sattuu.. Tiet ovat tosi huonossa kunnossa..

 Tultii sitte tänne enon tyttöystävälle, Ira teki meille ruokaa ja sen jälkeen lähdettii tonne kaupunkiin. Käytiin muutama kenkä kauppa läpi.. Sitte käytiin Viipurin juna-asemalla, katsomassa junien aika-tauluja, ko mennnään huomenna käymään Pietarissa :) käytiin sen jälkeen jossai ostoskeskuksessa. Löysin aivan ihana paidan sieltä ! oli pakko ostaa ! :) kuvan voin laittaa myöhemmin.. Se maksoi vain 399 ruplaa, eli 10euroa :) ein siis pahan hintanen.. On aika mielenkiintoista, ko lompakossa on 1000 ruplan seteli.. On kokoajan tosi rikas olo ;) Sen jälkeen menimme keilaamaan.Se oli todella kivaa !:) vaikka hävisinkin aina... Vinkkinä vaan, nii ei kannata keilata pitkillä kynsillä... Itellä katkes 2kynttä, nii pahasti, että iso pala kynnestä lähti pois..

Äiti ja minä ollaa kunno turisteja täällä, kokoajan kamera kädessä :D joten kuvia on tiedossa luultavasti aika paljon, ko kotiin päästään :)

Mutta nyt taidan mennä tuonne istumaan ja juttelemaan :) Hyvää yötä kaikille :) !

<3:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !