perjantai 27. syyskuuta 2013

- haluun sanoo kaiken mutta täytyy säästää silti, nukut mun vieres en haluu koskaan päästää irit

Moikka moi kaikille :)!

Aattelin tässä aikani kuluks tulla jotain tänne pitkästä aikaan rustaamaan ja näyttämään elon merkkejä... Kirjottaminen on jäänyt todella pahasti uuden puhelimen ja koulun alkamisen vuoksi... Ehkä tän blogin laiminlyönti vois alkaa loppumaan pikkuhiljaa... :( Tästä on varmaa kaks kuukautta ku oon viimetteeks kirjotellu? 

Mutta kysymys varmaankin kuuluu, että mitä mulle kuuluu ja mitä mulle on tässä kuukaisien aikana tapahtunu? No mulle kuuluu ihan hyvää.. Onha tässä vähä kaikkee ollu, niinkuin varmaan jokaisella.. Mun viikko menee koulun merkeissä.. 
Maanantaisin on zumba, ja tässä varmaan kuukauden ajan oon käynyt ennen sitä mummille pitämässä seuraa (: Jotenki se, kun mummi joutu sairaalaan ja olisi voinut kuolla herätti mussa sen tunteen, etten oo viettäny tarpeeks mummin kanssa aikaa! Nyt sitä korvaan, että jää jotain todellisia ja hyviä muistoja vamhemmaltakin iältä, jos aika jättäää.. TOIVOTTAVASTI EI KUMMINKAAN VIELÄ MONEEN VUOTEEN !! 

Kaks koetta nyt takana ja monia edessä... Meiän piti tähän päivään mennessä lukea 474 sivuinen Tuntematon sotilas ja olen sivulla 50 ... :D Sain nelosvarotuksen, että ehkä pitäis lukemaan alkamaan... Ei yhtään kiinnoistaisi.. Jos kirja on kiinnostava, nii senhän lukee ahmien, mutta tää on kaukana siitä :D

Tähän viikkoon on kuulunut maanantaina zumba ja mummilla käynti. Tiistaina näin Liisaa pitkästä aikaan ja sain tuliaiset Budapestistä :) Keskiviikkona oli toinen Isoskoulutus kerta :) Musta tulllooo isonen JEE !! Jos jaksaa ton kaks vuotisen koulutuksen nyt käydä loppuun saakka :D Eilen ja tänään oon ollu lastenvahtina :) Tässä aikani kuluks ku lapsoset nukkuu, nii aaattelin tulla kirjottaa enne ku lähen kotia.. Viel tunti jäljellä.... Silmät ei meinaa pysyy auki, tuntuu et kello on pysähtyny, ei oo tekemistä ja aika ankee meininki :D 

Huomenna olis koulupäivä tiedossa... Eli se siitä nukkumisesta... Mennäää Ateneumiin ja se tietää tehtäviä :D Onhanse aika iiisiii olla siellä, ku tavallista koulupäivää viettämässä.. Kyllä mielummin olisin koululla Kirmyjäisissä keräämässä luokalle rahaa.. 

Nyt saitte aika paljon tekstiä ja kuvia mulla ei oo tällä koneella :( Joten koittakaa pärjätä !! 
Hyvää viikonloppua kaikille ja nauttikaa syksystä :) Otin muute toppatakin käyttöön :D

♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !