sunnuntai 18. elokuuta 2013

- tuu mun yö valasee sä saisit mut hymyilee

Heipsansaa kaikille pitkästä aikaa (:!


Aluksi varoitan jo, että kirjotan tähän nyt pientä avautumista loppua kohti! Kannatan kaikkia lukemaan ja miettimään mitä tekee ja mihin kannattaa pyrkiä ! En sano, että itse teen aina noin ja en välitä mistään, mutta alan ajattelemaan sitä myös tuolta kannalta, ja että miltä itsestä tuo kaikki tuntuisi. 

Ajattelin tulla antaa teille jotain elon merkkejä :D Elossa siis ollaan ! Tää kirjottaminen vaa jää nyt aika taakse uuden puhelimen johdosta, eli en ole koneella paljon ja en jaksa tolla kirjotella mitään :/ Ja nyt kouluki alkaa & panostus siinä sivussa !

Yhtä asiaa en ymmärrä vaan näin asiasta viidenteen.. Se, että haukut ihmistä muille ja puhut suoraan sanottuna "PASKAA" toisesta ja muuten esität kaveria. Uusi ihminen tulee puhumaan kanssasi, saa tietää kuka olet ja sanoo "oonki kuullu sust sitä, tätä ja tota..." Must toi on vaa niin väärin! Kannattaa oikeesti miettiä, enneku levittelee jostain jotain. Okei myönnän, mäki haukun ihmisiä, mutta paskaa en ala jauhamaan syyttä. Itse kun tiedän miltä se tuntuu. En ole täydellinen, muttei oo kukaan muukaan!! 

Riparilla sain nimettömiä kirjeitä, jossa haukuttiin mua ja niistä loukkaannuin todella pahasti. Myöhemmin kyllä sain tietää keneltä ne olivat ja anteeksipyynnön sain. Silloin isoseni Mari sanoi yhessä kirjeessä minulle, että " Tytön parhain meikki on hymy!" Se, että sulla on 5kg meikkii naamassa tekee jotkut nätiksi, mutta hymy.. Se on se asia, mitä arvostetaan ja luonnollisuutta. Aina ajatellaan, että ei voi mennä ulos ilman meikkiä. Älä ajattele niin, iholle tekee hyvää olla ilman meikkiä, näytät hyvältä just sellasena ku oot ja kaikki näkee, että oot itsevarma etkä piiloudu meikki kerroksen taakse. 

Älä koskaan luovuta, oot täydellinen just sellasena kun olet. Jos muut ei oo sitä vielä huomannu, niin tulevat kyllä huomaamaan :) Kaunista ei ole vain se, että näyttää siltä, vaan myös se mitä sun sisältä löytyy !


♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !