maanantai 6. toukokuuta 2013

- I need your love, i need your time

Mooi :)

Aattelin, et voisin tässä aikani kuluks tulla tänne rustaamaa jotai :) En oo tehny oikeen mitää, taaskaaa... Tänäää olin koulus ja sit oon ollu jonku 6h koneel :o Kauhee datis... :D Nyt venailen, et kello on puol seittemä, nii oon elsa kans :)

Eilen oli viiminen ripari tapaaminen ! Passi palautettu ja kutsumessu hoidettu :) Nyt vaan sitten odottelemaan leirin alkua :) Sen jälkeen käytii kirppiksellä tyhjentämässä meiä kirppari pöytä. Siinä samalla meiä pöytään oli ilmestyny ihana paita, johon rakastuin oitis :o Joten äiti tuli sitte ostaneeks sen mulle :) Mitä mieltä ootte tosta paidasta? :) Ite ainaki tykkään kovasti :)

 

Sen jälkeen mentiin mummille :) Mummilla syötii ja siivottiin. Meinasin sitte tippua parvekkeelta.. Tai luulin ainaki niin :D Sen jälkeen käytii äiti kans lenkillä ja kotona tuli loppu ilta vietettyä :) Mummilta sain kaks hajuvettä :) YvesRocher:in vanilja hajuveden ja Seppälästä ostetun Have Fun-hajuveden :)

Mulla on huomenna enkun koe.. Pitäs lukea siihen, mut en saa vaa aikaseks ton kirjan avaamista.. Ja enkku on mulle tosi vaikee aine, koska en osaa kieliä yhtään. Nii olis ehkä iha hyvä lukee ees vähäse.. :D Pyydin pienryhmä opelta vielä erillisiä harjotus monisteita.. Katsotaan auttaako yhtään :D

Tää "ihana" blogger" ei anna mun nyt lisätä enempää kuvia tähän... Joten saatte tyytyy noihin :) Nyt meen lukemaa hiema :) Nauttikaa ihanasta ja aurinkoisesta säästä :) !!! Kohta se kesä on jo ovella ;)

♥:lla camilla

2 kommenttia:

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !