perjantai 17. toukokuuta 2013

- Uutta ulkoasuu !

Moikkamoi kaikille :)!Kyllästyin jotenki toho mun ulkoasuun ja blogin nimen oon halunnut jo pitkään vaihtaa.. En oo vaa jaksanu, ku sitte olis banneri ja kaikki pitäny muokata, mutta nyt sain itteeni niskasta kiinni ja sain blogista ainakin omasta mielestä kivan näköisen :)! Mitä mieltä te olette? :)

Tää päivä on menny koulussa, Liisalla ja kotona ollessa :) Mulla oli tänää äidinkielen koe... Harjottelin siihe illalla parikytä minuuttii ja olin sitä mieltä, että lyhyt koealue ja osaan kaiken. Sitte, ku sain sen 6 sivusen kokeen naamani eteen hymy hyytys aika lyhyeen... Se oli aiva sairaa vaikee o: Sitte koulun jälkee menin Liisalle ja tulin sieltä joskus kymmenen aikaa :) Loppu ilta on sitte menny blogia laittaessa, jossa pikkuserkkuni auttoi :) Ja sitte oon puhunu Tatu kans puhelimes aikas paljo ja webitelly häne kans :) Hää käski sanoo, että on ihanin ja palvon sitä (:

Yritän saada tän blogi toimimaa, että kuviakin saisi. Nyt pitää pärjätä sitte ilma niitä :/ Hyvii viikonloppui ja nauttikaa lämpimäst ilmast !!

♥:lla camilla

2 kommenttia:

  1. Ihana banneri ja muutenki kiva tää ulkoasu ainki mun mielest! :)

    VastaaPoista

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !