maanantai 27. toukokuuta 2013

- Viimistä viikkoa vieden

Moikka :)!  
 Kuten otsikosta voitte päätellä, niin viikko enään tuohon kesän alkuun. Mietin justiinsa eilen Lauran kanssa, että miten täynnä kesä kerrankin on. Mulla olis suunnitelmis mennä päättäreillä Tinjalle joksikin aikaa, jos saan rahaa.. Sen jälkeen Tinja tulis meille hetkeks :) Sitte alkaaki työt, jotka kestää 10pvää. Sit on sellasta taukoa, paitsi Puruvedelle jos Liisan kanssa mennään? Sitte alkais rippimekon ettiminen ja rippileiri on loppu kesästä, jonka jälkeen konfirmaatio :)! Ite tykkään suunnitelmista paljon ! Sitte mulla olis tarkotuksena, että jos palkan saannin jälkeen menis Särkänniemeen, ku siellä on tullu vaa kerran käytyä pari vuotta sitten :o Linnanmäelle ei oikeen jaksa enään mennä, ku monta vuotta siellä käynyt..

Toinen juttu.. Mulla on jotenki menny into blogin kirjottamisesta ? Oon lukenu monien blogeista samaa, onkohan tämä jotenkin lomaan liitennäinen? :D Jos saitutte huomaamaan tästä postauksesta, NIIN SAIN VIHDOIN LISÄTTYÄ KUVIA !!!!!!! Ooon niin ilonen, ettei sitä voi sanoin kuvailla ! Nyt kumminkin opin laittamaan ton biisin pieneks :) Tässä on sitten vanhoja kuvia, mitä en ole voinut laittaa :p


Viikonloppu meni hyvässä seurassa :) Lauran kanssa vietin koko viikonlopun. Perjantaina äiti tuli laivalta, jolla oli ollut työporukan kanssa. Se tiesi siis paljon karkkia ♥ Enkä siis ainakaa oo perso makeelle.. :D Laura tuli sitte sillo meille yöks. Illalla mentii sitten Ollin ja Topin kanssa ulos :) Launtaina mentii käymään Maailma kylässä-festivaaleilla. Tarkotuksena oli mennä suoraan sinne, mutta siinä matkan varrella poikettiin Tapaninvainiossa ja mukaan lukien vantaalla :D Loppujen lopuksi päästiin sinne, ostettiin metri laukua ja lähdettiin pois. Menin sitten Lauralle yöksi myöhemmin. Eilinen meni keskustassa, kun käytiin ostamassa Lauralle kahdet kengät.

Nyt tuli hieman teksti painoiteisempi kirjoitus, mutta nytte saatte tyytyä siihen :) Kerrankin jaksoin kirjottaa.. Mua vaan ottaa niin paljon päähän, kun näitä kuvia en saa tänne jaettua ja uutta blogia en haluaisi kumminkaa ruveta tekemään.. Nauttikaa hyvästä ilmasta ja ottakaa ilo irti viimisistä "koulupäivistä" ennen päättäreitä :)!! 

♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !