maanantai 8. heinäkuuta 2013

- Minä lähden Pohjois-karjalaan, vaihdan shortsit bikineihin

Mooikka mooi ! :)

 

Ihana päästä kirjottelemaan tänne suunnalle :) Eli nyt aattelin, et kirjotan tosta mun Pohjois-karjalan reissusta Liisan & kumppaneiden kera :) Tästä tulee tällanen kuva painoitteinen :D Kuvia on nii paljon, että piti karsia tooosi paljon aluksi valituista.. :D

Keskiviikkona menin illalla Liisalle valmiiksi jo, koska aamulla matkaan pitäisi lähteä ajoissa. Herätys tapahtui 8.30.. Herääminen oli vaikeaa, myöhään valvomisen ansiosta. Lompsin sitte suihkuun. Sen jälkeen vähä meikkiä naama, tavarat kasaan ja autoon. Autossa sitten syötiin aamupalaaa, kuuunneeltiin musiikkia kovalla, naurettiin, torkuttiin ja puhelinta räplättiin. Pysähdyttiin parilla huolto-asemalla.
 Ajan kuluks oli tarkotus käydä Savonlinnan torillla kahvilla, mut ajettiin sitten ´keskusta´kyltin ohi ja tietöiden vuoksi mistään muualta ei päässyt kääntymään keskustaan. Joten matka jatkui kohti Kesälahtea.
 
Ruokkeen Lomakylä sijaitsee kirkkaasta vedestään ja rikkaasta kalakannastaan tunnetun Puruveden rannalla, noin 12 km Kesälahden kirkonkylästä etelään. Lähimmät kaupungit ovat Kitee 45 km, Savonlinna 65 km ja Joensuu 100 km. Helsingistä Ruokkeelle on matkaa n. 350 km. Vesi siellä on todella kirkasta, kalaa saa hyvin ja vesi on lämmintä.

Muutamien päivien aikana tuli uitua, saunottua, syötiin hyväää ruokaa, muurinpohjalettuja, ulkoilua, kuvaamista, nukkumista, lava tanssien katsomista ja hyvää musiikkia. 
 Takas tulo matkalla kävästiin Lappeenrannan torilla :) Se oli sitten eka kerta multa Lappeenrannassa !


♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !