lauantai 11. elokuuta 2012

eilisestää (:

Teree :) 
Eile en vaa yksinkertasesti jaksanu kirjottaa tän mittää o: Olis siihe ollu tilaisuuksii, mut ei jaksanu.. ):

Mutta juu (: Heräilin eilen siinä puol yhe aikoihi.. Makoilin sängyssä ja kattelin Mtv:ltä Friend Zonee :) Kunnes äiti sitte pilas mun löhöily hetket ja käski alkaa toimimaa :) Mää sitte lähin suihkuu ja sen jälkee meikkailin yms. Lähettii sitte viemää äiti kans kirpputorille tavaroita, ko meillä on tossa aika likel itsepalvelu kirpputorilla pöytä, että pääsis tosta ylimääräsestä tavarasta eroon :D No sitte kierreltii siellä hetki ja löydettii sellai pöytä, misä oli vähä nuorempie vaatteita ja aivan uusia ! Sieltä sitte löysin sellasen keltasen villatakin o: Aivan ihanan tuntuinen, mutta väri ei oikee kuulu mun suosikkeihi.. Äitikin kattos, että oonko tosissani :D No mutta se tarttui kumminkin mukaan c: Sen jälkee mentii sitte käymää Arabiassa kaupassa :)

Ko tultii kotii, nii tulin koneelle :) Sitte datailin siinä koko illan. Soitin sitte Liisalle, ko oli tylsää ja hää tuli meil yöks :) Meil oli aika mahtava ilta. Valvottii sitte seittemää asti aamulla ja herättii yheltä :) Makoiltii sitte sängyssä ja syötii :) Liisa sitte lähti joskus puol kuude aikaa :)
 
 Nyt oon sit vaa taas dataillu ja nauttinu viimisistä lomahetkistä ♥ Tosa äske päätettii, et meen Liisalle tänää yöks :) Mut varmaa tuo ei oo vielä, ko häne äiti ei antanu kunnollist lupaa... Mut nyt meen tuonne kahtoo leffaa c: 
Heidooooo ! (: ♥

♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !