tiistai 14. elokuuta 2012

eka koulupäivä

Mooooi ! (:

Tänää heräilin sitte siinä kaheksa aikaaa (: Söin ja menin käymää suihkussa (: Sit kattelin hetke Sinkkuelämää nauhalta ja söin aamupalaa :) Sit alko laittautuminen.. Olin jo vähä etu-ajas valmis, nii menin aikasemmal bussil kouluu :)

 Ekaks meil oli luokas vaa jotai jutteluuu ja sit oli ruoka. Ruuan jälkee mentii takas luokkaa ja sit lähettii rukous-aulaa ja siel oli joku info tilaisuus huomisesta. Sen jälkee mentii atk-luokkaa ja tehtii joku kirjotus-homma:) Sitte päästiikii jo kotia (: Mut jäin koululle viel puoleks tunniks :):) Ainii, ja meiä luokalle tuli joku uus poiika o: Se muutti Espanjast takasi Suomee (meiä luokalla on siis sitä kieltä puhuvia). NYT SE PANOSTUS SITTE ALKO ! ;)

Huomenna mennään sitte toho aika lähelle kouluu (Taivaskalliolle) ettii jotai ötököitä ja mittailee jonku lammiko pH-arvoja o: Ja se sitte vaikuttaaki 10% biologian numeroon.. Sit, ko uskaltais viel koskee niihi ötököihi o: .. Ja koulu alkaa 8.30.

Otin sitte nyt iha tosissani tän liikkumis jutu, jos vaikka painoa tippuis pikkase.. o: Kävin tossa maanantaina lenkillä yksiksee, kävelin tuolla metikössä :) Ja eile sitte lähin äitin kanssa juoksee/kävelee :) Sit sen jälkee tehtii viel vatsalihaksii kotoo :) Ja tänää oli sama juttu, mut yksi vaa :/ Huomas jo nyt, et mite jakso juosta pitemmän matkan, ko oli juossu eilen... Äitiki puhus mul siit eile, et sen eron huomaa jo tosi pienes ajas :)

Mut nyt pitää lähtee syömää ja sit suihkuu :) 
♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !