tiistai 5. helmikuuta 2013

kipeenä... taaas...

Moikka :)

Nii no kute otsikost voitte jo päätellä, nii oon taas kipeen.. Olin 2vkoo sit flunssas ja kuumees.. Viikko taukoo ja nyt sama juttu :( EI KIVA !

Mut viime viikol tuli käytyy sit siel zumbas :) Se oli iha kivaa, mut se musiikki siel oli tosi vanhan aikasta ja sali oli ihan täynnä, nii ei ollu oikeen tilaa.. Mut eile siel oli jo vähemmän ihmisiii ja mahtu tekeekki jotai :) Elsa jäi tunni jälkee viel bodupumppii vai mite kirjotetaakaa :D ite en viittiny, ko se olis loppunu vast 9 aikaa..


Viikonloppuna olin Liisalla ja Elsalla yötä :) Huomaa, että kuinka tyhjä olo on ilman kavereita? Ne on tärkee osa sun elämää ja arkee :) Tinjaa on kauhee ikävä, ku se asuu nii kaukana <3 Onneks puhelin ja netti on keksitty sillon, ku ei pysty näkemää :) Rakastan teit kaikkii ihanii raxupoxui <3

Enää olis 18 päivää jäljellä ja sitte TULIS TÄYTEE SE 15V ! Ja järkkäri <3 Ai, että ootan sitä hetkee ! 14 tuntuu jotenki tosi pieneltä, mut sitko voi sanoo 15 nii se tuntuu tosi isolta o: Aika jännä.. Liisalla ja ihanalla pikkuserkullani olis kans synttärit 19 päivä :) 

Pikkuserkkuni äiti oli lisänny kuvan facebookkiin, missä minä ja rosa ollaa 2v :) Meiät meikattii ja se kuva lisättii jonnekki lehtee ja toivotettii toisillemme hyvää synttärii :) ! Voiku ollaa sulosii..
Mut nyt voisin mennä kattoo ton leffan loppuu :) ! Kirjottelen varmaa myöhemmi viel, jos en muuta tekemistä keksi :)

♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !