lauantai 20. huhtikuuta 2013

- meikit ja hiukset !

Holaa ! :)

Mulla on ollut tänään tavanomaisen tylsä päivä :o En oo tehny mitään muuta, kun ollut koneella ja katsonut telkkaria. En keksi mitään, mistä voisin kirjottaa, niin ajattelin nyt tehdä sen postauksen mun hiuksista, tai miten hoidan niitä :D Ja sitten mitä meikkejä käytän. Voin tehdä molemmista videon sitten kun kerkiän, jos halua vain tulee? :) Siinä saattaa mennä vain aikaa, mutta yrittäisin senkin tehdä mahdollisimman nopeasti tottakai :)

HIUKSET:


Eli:
1. Kuvassa on shampoo ja hoitoaine pullot. Äiti osti ne joskus kampaamosta. Ennen en voinut käyttää, koska mun päänahka sai siit jonkun allergisen reaktion.. Nykyään pystyn käyttämään mutkittomasti. Tuoksuna toimii ananas. Raikas, jättää hiukset pehmeiksi ja sileiksi. Suosittelen ! Pullot ovat isossa koossa, joten ei pitäisi loppua heti ;) Kumpaakaan ei tarvitse laittaa paljoa, todella riittoisaa.

2. Cutrinin suoristusvoidetta, vai millä nimellä kutsutaankaan? :D Sain sen joskus Ilzulta. Mun hiukset ovat siis luonnostaan kiharat. Ajattelin, että tuo voisi auttaa niitä pysymään suorana. Oma mielipide tuosta on, ettei ole mun käyttöön todellakaan ! :o Jättää hiukset tahmeiksi, koviksi ja saa hiukset näyttämään likaiselta :o Käytin pari kertaa ja enempää en ole käyttänyt ! Kuvasin nyt kumminkin tähän, että tätä olen käyttänyt

3.TRESeme:n lämpösuoja. Äiti osti tän mulle joskus Prismasta :D Mielestäni todella hyvää ja suojaa hyvin. Halpaa ja tuoksuu hyvälle :D Mulla on se aivan lopussa, joten pitäisi ostaa uusi.

4. Babyliss:in suoristusrauta. Sain joskus pari vuotta sitten joululahjaksi. Sisältää sellasen kuivaus jutun, että jos on märkiä kohtia, niin kuivattaa sen :D Mielestäni hyvä, mutta tippunut monta kertaa, joten teho alkaa hiipumaan :D UUden raudan osto siis edessä !

5. Edipsen hiuslakka. Äiti osti samalla kampaamosta, kun osti ton shampoon ja hoitoaineen. Pitoa löytyy ja ei jätä tahmeaksil.

6. Hiusharja, monta vuotta vanha. Vaaleanpunainen. Toimii hyvin ja tykkään paljon :) Toi oranssi läikkä siinäon mun meikkivoidetta :D:D Tippu joskus...

Meikit:


Eli:

1. Lumenen heleyttävä 24h päivävoide. Sain äitiltä, kun tarvitsin naamarasvaa. Tuoksuu hyvälle ja kosteutta sopivasti. Suosittelen !

2. Rimmelin Stay Matte- meikkivoide. Sävy iwory 100. Juuri oikean värinen suurin piirtei, ehkä puoli astetta liian tumma, mutta ei voi mitään. Peittää hyvin halvaksi meikkivoiteeksi. Olen käyttänyt kyseistä meikkivoidetta monia vuosia jo. Meikkivoide levittyy hyvin :) Laitan sitä tuollaisella sienellä, joka on vähän rikki nyt, kun revin sitä eile :D

3. Seppälästä ostettu varmaanki kajaali, mutta olen käyttänyt varmaa 3 vuotta kulmakynänä :) Sopivan vaalea ja halpa ! Tykkään :)

4. Tinjalta synttäri tai joululahjaksi saatu uusi ripsentaivutin :) Mun ripset sojottavat suoraan eteenpäin, joten käännän niitä aina ennen kuin laitan ripsiväriä ja sen jälkeen. Tiedän, jälkeen päin käännettynä ripset katkeilevat, mutta ei oo muuta vaihto-ehtoa.

5. Lorealin ripsiväri. Äitin kaveri toi meille molemmille tuollaiset Hulluilta Päiviltä :) Toimii hyvin ja tykkään :) Sen avulla saan ripseni näyttämään tuuheilta ja pitkiltä. Musta väri kyllä vähän tekee paakkuja.

6. Yves Rocher:in tuuheuttava musta ripsiväri on ihanaa ! Käyttänyt pari vuotta. Käytän tota sen toisen mustan sijasta, ei tule siis paakkuja :)

7. Rimmelin Stay Matte-sarjaan kuuluva puuteri. Käyttänyt useita vuosia ja sävy on samaa aikalailla, kuin meikkivoidekkin. Peittää hyvin :)

8. Myöskin Yves Rocherilta ostettu aurinkopuuteri. Ennen käytin paljon, mutta nyt olen vähentänyt. Annoin sen äitille lainaksi ja se sitten meni tiputtamaan sen, joten sen vuoksi on rikki :D

9. Poskipuna suti. Sain joskus mummilta. Kapean koon vuoksi ei tee isoa jälkeä ja on pehmeä.

Tässä tämä nyt on :) Mitä mieltä olette? (: Kuvat ovat siinä järjestyksessä, missä niitä käytän. Haluatteko tämän tapaisia lisää? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä !! Pari tuntia meni tämänki tekemisessä :D


Nyt kiitän ja kuittaan :) Nauttikaa aurinkoisesta säästä ! Kyllä se kesä vielä tulee ;)
♥:lla camilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otan vastaan positiivisiä ja negatiivisia kommentteja, mutta pitäkää kommentit asiallisina :) Kiitän !